Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Advokatens dilemma


Advokaten

Skurken gick fri
då jag tog hans parti
Att få rätt fast det är fel
säger en del men
arvodet blev stort
för det jag gjort
och slutet blev gott då
alla har fått
sin lagliga lott




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-17 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP