Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror dig när du säger att jag är ditt allt


Skönhet, viskade han
för mig är skönhet du

du och dina gröna ögon

Trygghet, skrattade han
för mig är trygghet du

du och din lugna famn

Kärlek, viskade han
för mig är kärlek du

du och dina smultronkyssar

Föralltid, sade han
för mig är föralltid vi

vi och våra symetriska andetag




Fri vers av P.J
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-05-02 09:21



Bookmark and Share


    seymour
som två pusselbitar.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J