Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYTT FR FÖRENINGEN FÖR BEVARANDET AF RIKSSVENSKAN

Föreningen för bevarandet av rikssvenskan råder samtliga som ämnar börja studera i fakultet i Lund att införskaffa det nya hörselfiltreringskyddet,som skyddar mot den skånska dialekten,detta är nu på remiss hos jejejingen flt ! "Regeringen" ska de vara,men det var ett exempel på vilka tal o skiftspråkliga skador som kan uppkomma om man "ligger" för länge i Lund,men det finns talpedagogiska speccielt speccialiserade till att träna bort den skånska dialekten,och som även har ett samarbetsavtal med FFBRS,detta gynnar fö allmänbildningen och den empatiska förmågan förstå varandra i tal och skrift.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP