Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvälls tanka

nu börjar mjuka
blå skymningarnas månvarv
kvällen länger sig
sakta kryper skuggorna
genom rena fönsterglas




Bunden vers (Tanka) av foxy53
Läst 213 gånger
Publicerad 2016-03-19 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53