Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte sluta leva innan jag dör med en känsla av försoning...


en blick framåt, en tillbaka

ytterligare ett år har gått
ett år att förvalta
fylla med kärlek
värme omtanke

ytterligare ett år har gått
ett år av erfarenhet
mod
skärpa stabilitet

ytterligare ett år har gått
på vägen till mitt sanna jag
på vägen till döden och den dag jag kan säja
det blev ett bra liv




Fri vers av foxy53
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-20 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53