Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du...bagatell



Går på ett gungfly
mellan dröm och verklighet
och väntar på svar
förmår inte längre att
läsa mellan raderna

i transithallen
ständig rörelse undrar
vart du är på väg
tiggarens framsträckta hand
är lika tom som hans blick

vad du ger är vad
du får tillbaka skänker
dig mina tankar
återstår frågan kan du
läsa mellan raderna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-20 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP