Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel boning

Det kalla utrymmet uppfylls av din enkla doft.
Kylan från den kala ytan omsluter mina fötter
Jag observerar dig med fascination
där du sitter med ditt block av guld.

Det kalla utrymmet värms av något artificiellt
De kala väggarna draperas av ingenting annat än drömmar
Utsikten utgörs av något inte så vackert
Mer än en störning i din enkla boning finns ej att hämta.




Fri vers av Jocelyne Lachszter
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-21 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter