Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TREDIMENSIONELL MAXIM

Det är fullt  möjligt  tycka  om  människorna,
så länge man inte lärt  känna  dom  närmare.

De flesta gifter sig som främlingar och skiljer
sig som kändisar.

Magen och könet går  alltid  före  hjärtat  och
förståndet.
                                        *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP