Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stefan Löfven,när stöttade samhället barnhemsbarnen?

Stefan Löfven,när stöttade samhället barnhemsbarnen?


Tack vare kärleksfulla, stöttande föräldrar och ett omtänksamt och stöttande samhälle, så har jag fått möjligheter som fått mig att uppnå mer än vad jag kunde drömma om. Självständighet, utbildning och privilegiet att arbeta med er alla

Detta är ett citat när jag fick ett brev av han
Då hade du väldig tur när Sossarna bedrev en tsunami av jakt på dessa barn som förstördes så mycket att många klarade inte av det. Utan tog sina liv.
Vad finns det stöttande samhället du pratar om?
Jag blev bortrövad,släpad,inkastad i en bil som femåring. Ingen sa något. Mellan dessa gråtattacker skrek jag ut: Vad har jag gjort för något?
Ingen svarade. Barnhemmet där fanns människor som var så in i vassen elaka. Vi kränktes till den mildaste grad. Bar klänningar om vi pojkar grät.
Ni får inte vara lipsillar,sa dem. När vi fick stå på en linje när de potensiella fosterföräldrarna ”tittade” på oss som om vi var djur.
Fosterhemmet blev ett helvete,jag blev antastad sexuellt i så många år.

När jag äntligen kom ifrån detta hade denna traumatiska del blivit för mycket så jag utvecklade Panikångest syndrom. Jag hade som 12 åring panikångest tre gånger om dagen. Jag har ”dött” säkert 60.000 gånger.
Var fanns det samhället som stöttade mig,Stefan? Detta gjorde att jag förstördes så mycket att både mitt hjärta och min själ var helt förkrossad.
Gjorde samhället något för mig när jag kom ur den här häxjakten?
Nej,inte ett skapandes dugg. Varför? Man måste ponera att detta är inte så länge sedan. Du säger att du har uppnått din dröm. Det har inte jag. Min dröm är att få bli fri dessa demoner bara i fem timmar.
Hade det varit bättre att vi inte hade kommit till världen?
Då hade vi ju inte behövt lida alla dessa år. För att förstöra ett friskt barn är ju otroligt skrämmande. Varför skulle inte jag eller andra barnhemsbarn fått chansen som du,Stefan?

Detta tycker du och andra politiker att ett förstört liv och en förstörd kropp och sinne är värt bara: 250.000 kronor. Det klart att det är en skam.
Så prata inte om något stöttande samhälle. Vi var inte och vi är inte värda dammet under skorna.
Men vi lägger ju snart våra huvuden att vila för evigt. Men man hoppas att människor skulle förstå hur man gjorde mot dessa oskyldiga barn inte för så otroligt länge sen. Tänk på det mär ni röstar nästa gång. Jag har fyra underbara barn. Barn är det bästa vi har.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj