Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNAVÅRD

De  barn  vilka  haft  förmånen   tillverkas  under
två  kärleksfulla  föräldrars  försyn, går det statis-
tiskt  bättre  för i livets  lyckohjul, än de  som  en-
bart på  en "one night stand" olyckligtvis  danats
sin tillblivelse.
Ska det va  så  förbannat  svårt  för  myndigheter
inse att man  bör  lära barn  på ett tidigt stadium
skillnaderna mellan hjärtats,könets, magens och
förståndets signaler ?
inte undra på att  samhället  får  de  monster  det
förtjänat.
                                             *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP