Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET BÖRJAR TIDIGT ENLIGT FOTOT


SVARTSJUKA

Jag hade en kompis en gång
han var så svartsjuk att han
inte tillät henne att gå på toaletten själv.
Utan han stod utanför och väntade.

Kan man verkligen bli så oerhört svartsjuk
När man inte själv har haft den känslan.
Jag har alltid haft tilltro den jag har älskat

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 330 gånger
Publicerad 2016-03-22 11:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oj oj oj... Schitzoid paranoia, svartsjuka är, att inte kunna skilja rädslan att bli bedragen från verkligheten, levde år med en sådan, sedan i nästa relation tyvärr igen, man blir så omskakad, ur spel av den svartsjukes hårda nypor så att man förintas, det tar år att komma ifrån och bli fri! Verkligen förståelse i båda riktningar, lyssna till svart- sjuka, en sjukdom som kräver terapi för att bryta! Bra ämne! Tack!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj