Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE LÅTER DET HÄNDA FÖR ATT DE SAKNAR STAKE TA ITU MED SKITEN

Skulle  de  politiska  beslutsfattarna  börja  utreda
"orsaken" till  terrorismen och dess"verkan" skulle    
allt ta slut.

För att besegra en ondska,krävs en ondare ondska. 

Allt och alla ljuger för att skydda sig.

Feghet och okunskap går hand i hand.

Rädslan gömmer sig i en förljugen gemenskap.

Projicerande misstänkliggörande i egoismens namn.

Oskyldiga görs skyldiga,offer blir gärningsmän och
gärningsmän görs till offer.

Avhumanitet är ordet för att krossa terrorism.

Terrorismens orsaksgrund är religion.

Bli en djävel helt enkelt,som är ännu djävligare än de
andra djävlarna.

Religionerna måste utrotas från mänsklighetens medvetande,
men till detta revolutionerande framsteg för mänsklighetens
utvecklande är hon för feg och alldeles för dum i huvudet, så
länge den intelligenta förstelningen  villfars av allaslikavärde-
lögnen och humanism gentemot religioner.

För en normalt funtad individ  kommer det  tillfällen när hon
måste ta av sig snällhetsglorian, hänga  av  sig  empatirocken
och ta itu med motsatserna, vilket kräver ett helvetes civilkur-
age,mod och insikt.

Mänskligheten får med undertecknande av de uppgifter som
nedtecknats de monster det förtjänat,och det har bara börjat.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-22 17:42



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Må livsvandringen på jorden vara en förskola inför det kommande livet,där endast vissa av oss kommer att kunna avlägga studentexamen inför livets skola.
2016-03-23

  gunnnar nylund VIP
Ja, ibland undrar man om inte religion-
en är djävulens bästa bundsförvant.
Att döda, skända och begå krigsför-
brytelser, som så att säga utföres på
order av den sanne guden... är nog
det mest dåraktiga som den mänskliga
fantasin rapat upp. Ondska, feghet
och illvilja kännetecknar en sådan
teosofi, där människan friskriver sig
från allt ansvar i dödandet. Ack ja!
2016-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...och som "Boxer" är du nog medveten om att man måste slå hårdare än sin motståndare.
2016-03-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
God ! join the club.
2016-03-22

    ej medlem längre
Ja ondska brukar ju vara skitbra för att driva ut ondska... Eh...
2016-03-22

  louisegirl
Bra skrivet
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP