Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En smärtsam farväl

 

Jag tar farväl av ingen människa!
Ingen människa tar farväl av mig när jag är död!

Adjö säger jag till mig själv!

Min Anda av sand
Min kropp av sand

Adjö mig själv och kastar jag den sista avskedet!

Mamman ammade mig ensamheten
Mandomen lärde mig ensamheten

Adjö min Själ!

Sörj inte mig du drömmen!
Sörj inte mig NI mina dikter!

Adjö och farväl min dröm, mina dikter!

Farväl!
Farväl!

Djupt in i döden och vi ses igen!
I helvete!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-03-23 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP