Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbåt

Lyfter från jorden
min båt av silverträ
klyver dimmorna

i fjärran
ser ni mig bara
som ett stjärnfall




Fri vers av vindherde
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-05-02 17:11



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Den här andas mystik..första stycket är underbart vackert!
2006-05-02

  Almagrundet
Som om hämtad från en urgammal saga eller myt. Vacker!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

vindherde