Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 år i de sociala mediernas tidevarv

Med en trött blick ser du på mormor, du har hört det så många gånger förr...
Du är 11 år och vacker, som få, med glänsande hår och ögon som blåaste högsommarhimmel.
Du har just upptäckt smink och övar flitigt framför spegeln, handledd av bloggande äldre medsystrar, och i sociala medier får du bekräftat din skönhet.
Men mormor vill inte nöja sig, hon tjatar om vikten av en vacker insida- ord som du ännu inte kan relatera till.
Insidan...det är väl ett svart hål? Nä, säjer mormor, med ett leende, det är det du ser när du tycker dig ha världens vackraste mormor...




Prosa av foxy53
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-24 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53