Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans...är livet en fest?

någonstans längs vägen i omloppet går 

de kalla kårarna, en dåre..jag eller du?

Jag ångrar mig, är det försent? Nu.

Jag har släppt din vinge

de driver ett land i skiktat mörker ljus rus

jag har släppt din vinge den sitter på min

Förlora dig inte...snälla...vinn vinn vinn

Beklädd i nakenhet rasar styrkan i styrkan. 

Hur dum kan människan vara. En dikt..

Någonstans längs vägen i livet blommar en 

begynnande ros. Taggfri som ett skott. 

Bejublar livet som gång på gång blir förråt

Det gör ont det svider..alla lider..

allra mest du allra mest jag. En dag.

Vi finner...när öppna sår rinner. 

Berg och dalar i vida ramar.

Livets motparts reserv. Nerv.

Jag jag jaget...av jag ande.

Det korta hjärtat som pulserar av rädsla. 

Insikten av den..den som älskar sist

älskar mest.

 

...å jag älskar.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 09:59



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Intressant och tankeväckande.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP