Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tipp tå

Många väljer att tippa på sina tår. Jag väljer att skrika. Vinden skär igenom mina öron som om en docka kollade på mig, med blicken ihålig och tom. Jag vet att jag inte kan andas - men hur mycket hen än stirrar på mig blir jag inte blind.
Jag förstår ej dess mörker. Ögonen penetrerar min skalle och jag fortsätter att kvävas, kastas ned i ett mörkt hål som inte finns förutom i mitt huvud.




Fri vers (Fri form) av Lukas Ljungcrantz
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lukas Ljungcrantz
Lukas Ljungcrantz