Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lidande, död, uppståndelse och himmelsfärd, Jesus Kristus Tillägnad sakramenten.


Via Dolo rosa

Långa fredag Jesus korsfästelse, Via Dolorosa - på väg mot Golgata.

 

Practical: Låt oss tacka Gud som gav oss så mycket bevis om uppståndelsen att stärka vår tro.

 Och sträva efter att komma ihåg i alla våra handlingar som vi kommer att stiga till himlen om nu vi leva ett gott och heligt liv. 

Därför upphöjd ofta emot tron i himlen av Jesus, och när du kommer in i kyrkan och be Good Frälsaren, som fortfarande är den heliga altare, där vi väntar på dagen och natten i sakramentet av eukaristin att ge oss hans nåd.

Practical: Jesu Kristi uppståndelse måste alla stärka vår tro som en gång vi kommer att höjas från de döda; vi nu stigit från död synd om vi kommer att vara stor.

 Den som syndar igen korsfästa Good Jesus, som så älskade oss och älskar oss. Se upp för synd, om du vill inte vara bödel av Kristus.

 Practical: Se upp för att svära på kors som var välsignad med gudomliga Jesu Kristi blod. När du passerar genom eller i närheten av korsets kyrka välsignade byn, ta bort hatt, det påminner dig om att det är den kristna flaggan.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-03-25 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP