Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knullet fullt ut

de två nästan lika tillfredsställda
Hon för förlösningen
han för bibehållet stånd
Stoltserar liggande, inte längre lika tiggande men
män vill helst igen när den står
som den nu står
man, han, antyder med blotta längden
höjden
och hållfastheten
men hon bara bligar inåt
ler tomt
han säger inget men förundras över det tilltagande ståndet
Kan det bli hårdare än hårt?
Synd om det inte kom mer till användning
Han harklar sig
Hon ser åt honom
men för högt upp
Hur kan hon inte se
det han vill de båda ska se på?
Spiran
Big Ben
The Tower of Power
WTF!?







Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-26 08:01



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
För stånd ig text
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP