Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

Vad än kärlek är den borde vara utan mask
Mellan dig och mig, all osanning måste bort
Kärlek måste vara som vatten, flyttande och genomskinlig
Kärlek måste vara som två ben, som tar olika steg men åt samma riktning




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-26 10:35



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Och tro inte att ni kan styra kärlekens riktning, ty om kärleken finner er värdiga skall den styra er.

ur Profeten av Kahlil Gibran
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS