Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innesluten Som Jag

 

 

 

stilla melodisk

som den våta sanden

skrattmåsen

trevar efter cigarretterna

fast jag inte röker

kastar huvudet bakåt

omedvetet

hon är inte här nu

hon har alltid varit det

innesluten som jag

i den rutiga narrdräkten

med de små bjällrorna

från föreningen 'Mental Hälsa'

trodde det kunde hjälpa

trodde jag var så balanserad

söker med blicken

en sten att sitta på eller planka

att bara vila de trötta benen

jag har inte lång tid

den blev plötsligt kort nu

jag kommer hit alla dagar

jag kommer aldrig

hit igen

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-26 16:24

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag låter mig ledas in på en framtida väg som på något sätt har allt bakom sig, jag förundras hur jag slungas mellan framtid och dåtid och undrar om det är samtiden jag läser. fint!
2016-03-29

  mike irow
att konstantera plats och tid på
ett poetisk sätt är gåvan...
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP