Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIERARKISK ANSVARSFÖRDELNING

Ansvar  är  sådant  man   åtager  sig  när  en fördel
betingar  detta, och  i  fall  där  nackdelarna  är fler
än  fördelarna   ålägger   man  ansvaret   på  någon
annan,  allt  enligt  den  hierarkiska  ansvarsfördel-
ningens dolda koder.

Vad någon säger som efter prövning visat  sig inte
överensstämma  med  de  sakliga  förhållandena  i
praktiken,har ingen sagt,eller så blir det en förklar-
ing  som  blir  till  en bortförklaring.
-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-26 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP