Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängd eller öppen

våra innerliga kyssar bor i höjden

med en utgångspunkt som lovar himmel

nedsänkt på slätten där vi rider 

kammar såren svar utan dag

en plym under spannkontroll

tweed och jaktklädsel trängs

min "livre" stämmer inte överens

jag bordar med läppar på ditt sköra gods

...älskade.  Mitt berg lyfter hela min dal.

Stjärnslipade glas och dess glas sjuka.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-31 08:19



Bookmark and Share


  Zandor
öppen... // Zandor
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP