Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR BARNMISSHANDEL ATT TVINGA BARN ATT BLI VEGETARIANER

DET ÄR BARNMISSHANDEL ATT TVINGA BARN ATT BLI VEGETARIANER

Att tvinga på barn i låg ålder en vegetarisk kost är lika med barnmisshandel. Barn behöver alla vitaminer och mineraler speciellt om de växer. För ett barn kan absolut inte förstå varför hon eller han tvingas till något sådant. När de själva blir så gamla att de kan ta ett ansvar för vad de äter, är ju naturligtvis det bästa. För ett barn kan absolut inte förstå varför hon eller han tvingas till något sådant. Jag är helt övertygad om att när de själva sedan får välja kommer de att frossa i sådant de inte fick som barn. Jag har sett många sådana exempel. Alla kan inte tycka om en ”gräsmatta”

Jag tänker tillbaka när mina barn hade barnkalas och en av deras vänner en flicka fick inte äta tårta,för det tyckte inte hennes föräldrar var nyttigt. Men att knapra på en morot det var okej medan de andra käkade tårta. Lite sunt förnuft måste det finnas. Själv har jag varit vegetarian på 70-talet. Då var det svårare då fanns det inte mycket inte när vi var ute och turnérade. Matställena då hade rivna morötter. Så jag fick sonika laga min egen mat.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj