Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSZONEN

KÄRLEKSZONEN

Här sitter jag och väntar på stationen
Här sitter jag och väntar på dig
Hur ska det bli nu med situationen
Och att du fortfarande älskar mig

För väntan har varit lång
Hoppas det är kärlek på gång


Här sitter jag och väntar på stationen
Här sitter jag och väntar på dig
Jag hoppas tåget kommer in på kärlekszonen
Och att du fortfarande älskar mig

SOLO MUNTRUMPET


För väntan har varit lång
Hoppas det är kärlek på gång

Här sitter jag och väntar på stationen
Här sitter jag och väntar på dig
Jag hoppas tåget kommer in på kärlekszonen
Och att du fortfarande älskar mig


Bo Grapenskog
28-3-2016




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 16:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj