Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstrundan Österlen


Två konstnärer


Inne på gallerian möter jag
konstnären och hans drömmar
penslarna får vila
verken är fullbordade


Utanför fönstret målar en annan
hela tiden om sitt verk
skuggor och dagrar flyter, flyttas
och när jag vänder tillbaka
till fönstret
efter en stund
har återigen något förändrats




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-28 17:13



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Underbar text som plockar in det lilla in i det stora.
2016-05-03

  Monika A Mirsch VIP
Intensiv eloge till Våren - den eviga!
2016-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart sätt att se på naturen... tycker mycket om din text...
2016-04-01

  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit
2016-04-01

    Dan Myrbeck
Filosofiska reflektioner
som speglar det
bestående och det
föränderliga.
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om det "lilla" och det "stora"
2016-03-29

  anits VIP
Underbart och spännande skaldat om konstnärers olika målningar!
2016-03-29

  ULJO
Spännande och härlig närvaro
2016-03-28

  Ingrid Trolle
Den utanför fönstret
målande konstnären
gör om sina målningar
i ett högre tempo än
den innanför, men båda
konstverken kan vara
både vackra och
livgivande att se och
höra.
2016-03-28

  Respons VIP
Spännande perspektiv!
2016-03-28

  Chawa VIP
Det finns konst och det finns konst. Ingenting går upp mot naturens egna skapelseförmågor - ofullbordade i hänförande skönhet och i ständigt förändringsflöde. Vackert och tänkvärt presenterar du viljan konsten, den vackert skapade ögonblicksbilden och skillnaderna!
2016-03-28

  Bo Himmelsbåge
Så är det ...!

Skaparen arbetar alltid på sitt underbara verk, som hela tiden förändras o ombildas i Evigheter...!

Konstnären lämnar sina skapelser,
när verken är fullbordade o låter dem leva sin egna liv...

Det bästa vi kan göra är att bli medskapare i o förvaltare av Skaparens stora verk, så att det blir ännu vackrare o mer fullkomligt,
till allas bästa o glädje!

Tack, för att Du, på ett mycket känsligt o fänsgslande sätt, lyfter fram vem som är den största Konstnären, alla kategorier!

2016-03-28

  Maj-Lis VIP
Inget ögonblick är likt det andra
2016-03-28

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta här.
2016-03-28

    ej medlem längre
Så underbart det måste vara att att kunna måla, att kunna sätta samman färger till vacker konst!
Trevligt att vara med en stund och se...
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP