Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kung-fu and Kill Bill actor dead in Bangkok 2009 that supose to be an act of erotic play,but afterwords seems to be a konspiration murder.


ÅSKÅDARE OCH ARTIST

De som  befinns nära böjelser utöver de  naturliga
instinkterna, bör säkrast försöka etablera  sig som
artist i ngt sammanhang,och som sådan utgöra ett
underhållande inkomstbringande  underlag därav
för att privatlivets  motsatser  till  artistmyten inte
skall ineffektera  likadant  som  det kan göra på en
åskådare.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-29 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP