Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

En fylla ,vodkan tog slut
nu sitter jag här och alla hatar
mig bara för mina ord
som jag står för ställt till problem

alla påstår att det är just ditt fel
ingen annan var inblandad

ditt liv är i spillror
som rosen som kom
men alldrig blev kvar

din ord som du vet är sanna
står mot hela världen
för att dom inte vet
men jag lovar mig själv
att jag jag vet !




Fri vers av Alex Eriksson
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-05-02 22:42



Bookmark and Share


    Louise B
hur fins som helst, gillar den mkt
2006-05-02

  Julia B
vackert skrivet...
*tycka om*
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Alex Eriksson
Alex Eriksson