Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Mina tankar är inte era tankar, och mina vägar är inte era vägar. Nej, så mycket som himmelen är högre än jorden, ä'r mina tankar högre än era tankar och mina vägar högre än era vägar".


HOTET MOT SVERIGES SÄKERHET, TRYGGHET!

är inte Margot Wallström, Vladimir Putin

eller någon annan människa,


det är svensk kristenhets ljumhet och

därmed oförmåga att höra

Guds Andes röst,

tilltal:


Det stämmer inte med kristenhetens

eget tyckande.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger
Publicerad 2016-03-30 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld