Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ett moln

lyser solen på mig , lr ignorerar den dig

hur vet man att allt är till för oss , men inte för dom

hur vet ja va som är min platts
och hur vet du va som e din

hur vet ja att jag är här
och hur vet du att du är kär

ingen vet
vi tror vi vet
att vi vet




Fri vers av Alex Eriksson
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-05-02 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Eriksson
Alex Eriksson