Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refuserat pass

\"Vi måste tyvärr meddela Er
om att Er ansökan om ett pass
r-e-f-u-s-e-r-a-t-s.
Vi har inga uppgifter om Er,
så kallade identitet, och kan
därför inte heller tilldela Er en.
Med förståelse
och vänliga häsningar,
Er skyddsängel.

PS. Var vänlig och uppge
Er rätta identitet nästa gång.
Ty Vi vägrar tro att ni inte har en.
DS.\"


Jaha
vadvardetjagsa
du skulle gå till ICA.




Fri vers av A-M
Läst 255 gånger
Publicerad 2004-09-17 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos