Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BROTTSOFFER OCH GÄRNINGSMAN II

Den  effektivaste  metoden  att  bekämpa   oför-
tjänta rykten, är  att  begära  en polisutredning
från  högre  ort,  där  utredningsunderlaget  ut-
görs av allmänheten självt,där de sk" visgossar-
na" inte ses  med  blida  ögon  av omgivningen,
då de skapar oreda  otrygghet och dålig energi,
med sina desinformationer.

Detta kan resultera i att en förtalad och kränkt
person,kan komma i åtnjutande av skadestånd,
där summan bestäms av  de  skador  det  vållat
offret.

I Usa lär de stämma varann för minsta lilla skit-
sak,enkom för pengarnas skull, och  inte sällan
är det endast påhittade stämningar,där det om-
vänt blir den som stämt  någon  för  förtal, som
blir den egentlige brottslingen.

Vad som är lögn och sanning är alltid en ekono-
misk fråga där allt är förhandlingsbart.

Rättvisan är ett  spel  med  falska  kort, där den
som  spelar  rättvist  förlorar  mest,  och  som  i
Casino roulette vinner  den  mest  som  har  råd
satsa mest.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-30 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP