Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGAL OCH ILLEGAL PROSTITUTION

När äktenskapet  tillförs  barn, förvandlas  det
till ett affärsföretag, däri ekonomin  avgör äkt-
enskapets hållbarhet.


Oftast går dessa äktenskapsföretag  i  konkurs,
där den ena parten (gynekokraten)  kidnappar
barnen och lämnar det sjunkande  äktenskaps-
skeppet som pappa kapten följa till botten.


Vid en domstolsförhandling om vårdnaden av
barnen,vinner gynekokraterna  i  8  av  tio fall
vårdnadsrätten, uppbackade av ett matriarkat
av nämndemän,sociologer, psykologer,advoka-
ter och om  så  krävs  även  manipulerat  desin-
formerade poliser.


Äktenskapet är därtill inget annat än "legaliser-
ad" prostitution, och vilken typ av prostitution
som kan bedömmas  som  hedervärdast är kan-
ske den som är ärligast : den illegala !


Slutnotan är oavsett, alltid  den  barnen  får be-
tala, när  kärleken  inte  står  i  så  hög  kurs  på
världsmarknaden,  för  de  nerärvda  instinkter-
nas  starkaste  hunger  och  lustar :  magen  och
könet !  där hjärtat och förståndet  satts på und-
antag
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-31 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP