Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKELSE!

VÄCKELSE ÄR DET NÄR

ALLA KRISTNA GÖR

SINA HJÄRTANS

SPEGLAR

RENA


FÖR ATT KUNNA

ÅTERSPEGLA

HÄRLIGHETENS

HERRE:


JESUS KRISTUS!


och vara Hans återsken

bland människorna

på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-31 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld