Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SKITTÄVLING

Kom in i gemenskapsstian  så vi  få  projicera
skit på varann,å kleta å kladda ner varann till
oigenkännlighet,som på grisars vis.

Den som lyckas bli värst nerskitad  får "dyng-
spaden" i 1:a pris å i 2:dra pris ett skitdiplom
i konsten att kasta falsk skit på andra.

Den som  avslöjats  med  att  kasta "äkta" skit
får däremot inget pris, för  den blev diskvalifi-
cerad och uteslöts ur tävlingen  pg  av  cencur.

Så ! nu vet ni spelreglerna i " landet allas lika
och olika värde"
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-31 18:11



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rem tene verba sequentur !
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP