Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan du ger

du fyller tomrum

du fäster bultar

Jag älskar varje steg

med dig

framtiden oviss

men vi lever

för stunden

för allt vi är




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-13 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP