Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina vingar

måste lära sig din vind. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-02 09:20



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Underbart skrivet
2016-04-05

  i af apa
snyggt!! : )
2016-04-02

  KYREUS of Sweden
Stark och sann metafor!

Gillas mycket.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP