Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARBETSFÖRMEDLINGEN MED MERA

ändrade regler

det frossar man i

krångelexperter

en byråkrati

kan man försvåra

så ordnas det snabbt

"ändrade regler"

svarar man rappt

 

 

bankernas vinster -

miljardbelopp

arbetstillfällen?

där är det stopp!

man kalkyerar

med 6-7%

hur många barn har

den HÄR elden bränt?

 

 

ändrade regler

men samma system

nytt folk vid makten

men samma problem

drivkraften är

kapitalets profit

låglöneländer

är deras retreat

 

 

ändrade regler

och jag tänder till

ändrade regler

från första april

trivs man så stör man

då måste det bli

ändrade regler

så ingen går fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2016-04-01 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP