Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ALLA MÄNNISKOR VORE GUDAR OCH PRESIDENTER

Trött  på  uråldrigt  tjafs   som  aldrig  leder  till
något  genererande,   utled  på  tjat  utan  rim  o
reson !?  skriv då  ett  världsomstörtande  mani-
fest som smular sönder  all världens  religioner
och  politiiska   ideologier,  bli  en  författargud
och slå  världen  i  häpnad  med utomjordisk in-
telligens   och  svar  på  allt  och  intet, betvinga
mänskligheten till avspark för en  ny världsord-
ning utan politik o religion utan enskilda gudar
och  presidenter,  utan  där  alla  människor  är
gudar och presidenter, om  det  nu  ska vara så
förbannat viktigt med "allas-lika-värde-tanken"

Ja  gör de,vetja ! så ska du se på fan om de inte
spärra in dä,för du skall inga andra gudar hava
än judeguden eller arabguden.

De är inte lite tokiga  de där  två, som  hållit  på
å kämpat om världsherraväldet  i  2000  år och
slitit sönder planeten med  sitt  förbannade tjat
om gudar helveten och paradis.
Man blir så förbannad att om man vore en över-
jordisk gud skulle man krossa  dom  i  ett  enda
slag
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-01 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP