Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Bakom ögonlocken
göms mer än du anar
Där levs ett liv
som någon annan saknar

Små händer klappar
och ögonfärgen ler
Här finns lyckan
som ingen annan ser

Vågar plöstligt sjunga
ingen annan tittar på
Varma ljusa toner
som tippar ut på tå

Kan bara andas stilla
ha lugn och harmoni
Ser mer när jag blundar
är fången som blir fri




Bunden vers (Rim) av Josefinevitamin
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefinevitamin

Senast publicerade
Blunda
Onsdagen
* Se alla