Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIT-LER

när hitler klättrar

på hitlistorna

och antisemitismen

avancerar

skeletten kliver

ur likkistorna

och imperialismen dominerar

är evangelium brännaktuellt

med budskapet om Jesus

som försonar

en mäktig fyrbåk

mot terror och svält

ett ljus där alla mörkrets makter tronar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160402

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2016-04-02 14:23



Bookmark and Share


  Federico Romano
Ja skiten närmar sig..
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP