Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga bumerangstråk...bagatell



Tystnaden stiger
mot skyn alla tecken flyr
undan blickarna
en dag kommer meningen
med orden rätt i munnen

dagar som blundar
när solen står som högst på
himmelen smyger
molnen in från havet och
tystnaden förbyts i regn

meningen kommer
åter som manna från skyn
allt faller på plats
hälsar med öppen mun den
dag tecknen blir till ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-02 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inga bagateller med andra ord...du skriver om :D
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP