Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag fick vid blick mot himlen


Tranornas ankomst

V-formad plog
Vinter flyr och
Vår välkomnas




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 692 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-02 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nice!
2016-04-21

  ULJO
Tyder på att vården är kommen
2016-04-05

  aol
så vacker syn vackert vännen
2016-04-04

  Minkki VIP
härligt hur du får in tranplogens V-form i varje rad :)
2016-04-03

    ej medlem längre
Vilken härlig syn. Ännu en bra haiku!
2016-04-02

  Kjell Åhsberg
Hoppingivande haiku. Njut av synen!
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo