Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var bad du väl senast, om inte i badrummet? Ibland är ingressen till för något, frågan är bara om det går att förtydliga meddelandet? Bara att den här ingressen gått som rubrik här förut.


Fria tankar, så fria de nu kan bli





Någon har sett på det där programmet nu igen och spritt sina tankar också. Det som inte skulle hända har hänt igen. Den personen kommer inte in på sin sida eftersom lösenordet har ändrat sig. Men då får en starta om datorn då, frågan är bara hur det gick till förra gången? Att det gick vet vi eftersom det gick vägen. Man kan köpa en annan dator också, men hur roligt är det, nu finns ju allt kopierat visserligen, utom det allra senaste, men i alla fall. Programmet är en repris som går tidigt på söndagen i teve ett. Men faktum kvarstår, det går inte att nå den personen just nu, för datorn är som den är. Hur handikappande är inte det? Vem jag talar om? En vän till mig. Du vet den där som...

Nej, inte den, utan... Åh, jaså, en vink. En blinkning, en skakning på huvudet och så bakåt i klassen, sittandes på bänken igen. Jo, att tillhöra själva spelet är ju det som rör på sig. Tänk bara om om fanns. Då skulle inget vara ett problem. En är ju ensam om att sitta där själv, på dass och mol allén, då brister en kanske ut i sång och då kan det låta ungefär så där.

En kronisk f




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-04-03 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP