Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LARS GUSTAFSSON

lars gustafsson dog i dag

det borde ha varit jag

anser säkert många här

för jag är ju till besvär

men nu var det inte jag

så jag vållar obehag

kanske nästa vecka ut

eller när det nu tar slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON med Z  . 3/4 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2016-04-03 21:13



Bookmark and Share


  Cugel
Jag tänker be för att du fortsätter skriva här i många år (och givetvis har hälsan och har det bra i övrigt).

Du är en av sju anledningar till att jag tittar förbi Poeter.se då och då.

Ja får väl tillägga att jag mycket sällan har samma åsikt som du.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP