Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ömma gåvan

Hon besatt den ömma gåvan av moral

alla de sköra bitarna på rätt plats

begåvad av ett andetag...i evighet.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-18 13:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker är den gåvan ...
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP