Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag

jag vet inte exakt vem jag är

bara att jag är jag

bra på att vara jag

att bara vara..den jag är.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-13 10:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag jagbekänner jagerkänner dig! Bra att veta jagets plats! Kram!
2016-04-13

  Rise Little One
Härligt att vara den man är!
2016-04-13

  KYREUS of Sweden
Gott så!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP