Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En observation och tanke vid Parfymflodens (Sông H??ng) strand i Hue, Vietnam.


Draken och Parfymfloden

En drake är fjättrad
vid Parfymflodens strand.
Det är med fasa jag ser människor
slukas i dess gap.
Mitt hjärta slår i takt med stjärnorna
höljda bakom molnslöjan.
Men hon upptäcker mig aldrig,
utan glider i stället mättad ut
på essensens farvatten.

I lättnadens andetag känner jag din doft.




Fri vers av koboltblå
Läst 157 gånger
Publicerad 2016-04-05 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå