Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast hos JESUS KRISTUS finns frälsning och befrielse.


HOS INGEN ANNAN

 

 

 

ingen annanstans
finns nåden som Du ger
chans på chans på chans
och det finns alltid mer!
ingen annanstans
finns glädjen som Du är
ingen dekadens
förnöjer mig så här
ingen kan förstå
och veta det Du vet
vi har fått små grå
här går de alla bet
livsglädjen är vild
där Du får träda fram
livslust rinner till
och sköljer bort allt damm
tack, av hjärtat tack
och tack ännu en gång
det är mer än snack
det är en segersång
ära till Ditt namn
allt lov till den Du är
tack för öppnad famn
för kraften nu och här!


LARZ GUSTAFSSON   1/8 2015

Bild från Google. Förstås! Varifrån annars?




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-04-05 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP