Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provoceras man av detta har man problem - inför evigheten!


DET INGEN KAN TA IFRÅN MIG

 

 

jag har upplevt en kärlek

av överjordiskt slag

det är inte på grund av

utan TROTS att jag är jag

jag har upplevt en nåd

en för förståndet ofattbar

att min Skapare också

blev min himmelske Far

 

 

kunde någon då älska

en besvärlig som jag?

var jag möjlig att frälsa

jag, som slogs mot Guds lag?

det fanns hopp även för

en något udda figur

som var trött på sitt liv och

på sin syndanatur

 

 

så min frälsning blev början

på mitt livs äventyr

jag blev lyft upp ur sörjan

när allt gått över styr

när jag blickar tillbaka

ser jag Guds trofasthet

den som nåden fått smaka

har förvissning och vet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/2 2016

 

"I fought the law - and the law won!"

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-04-06 07:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina rim om din religiösa tro...
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP